Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
zakoupila jsem na merkeplace větrak za 1120kč chtěl poslat penize předem 2x volal jak chystá balik , jak se nemusím bát že je podvodnik ještě mě ujistovl jak těch podvodu tedka moc,10.4.24 jsem poslala penize na to že poslal balik chtěla jsem čislo baliku to řekl že mě poslal nic nepřišlo pak že neni doma je u přitelkyně a pošle až přijede uběhlo 14 dni a nic tak jsem chtěla penize zpět, pak že pošle penize zpět dalši den že neni doma samo že nic nepřišlo na merkeplace ma další inzeraty vystupuje pod jmenem rodak konopač praha profil z roku 2014 mě napsal jmeno jiři konopáč dejte si pozor budu rada za kaže info a spojim se pro podaní trestného oznameni
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
admin 25. 04. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jiří Konopáč k bankovnímu účtu: 5432995083/0800

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.