Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Uživatel terezkab20 nabízela na vintedu plenky. Prodej po staru, předem na účet. K dnešnímu dni nemám ani plenky ani peníze. Neustále si něco vymýšlí a na něco se vymlouvá. Okrádá maminky, samoživitelky.. a nejen to.. dejte si na ni prosím pozor, mě to peníze už nevrátí, ale vás to o ně možná nepřipraví..
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kristina 1. 05. 2024

Dobrý den, s osobou prodávající mám naprosto stejnou zkušenost jako paní oznamovatelka. Prodávající osobě jsem poslala peníze za pleny na účet a když jsem se po týdnu ptala, kde pleny mohou být, dušovala se, že pleny posílala a že mi pošle večer potvrzení z pošty. Chtěla jsem potvrzení z aplikace Balikovna, tam ty informace o balících jsou - nereagovala. Ten večer jsem si řekla, že zkusím vyhledat číslo účtu kam jsem poslala peníze a ejhle, našla jsem toto oznámení od paní, ve kterém jsem se našla. Osobě prodávající jsem poslala screen tohoto oznámení a hned mi zareagovala, jak mi už poslala peníze zpátky a jak ostatním ženám balíčky došly a jak mi přijdou peníze následující den... Samozřejmě peníze ani pleny nemám a paní nereaguje.


user picture
Mari 2. 05. 2024

Připojuji se se stejným problémem, na Vinted jsem reagovala na inzerát, kde prodávající terezkab20 nabízela 3 balíky plen za 750 Kč, hned mi napsala, že pokud budu mít zájem, tak mi hned ten den pošle pleny a ještě uhradí poštovné. Přes tlačítko "koupit"prý nechtěla, protože by mě to stálo víc (jaká ironie, když jsem poté přišla o 750 Kč). Ještě si vymyslela, že v košíku od plen jí zbylo 14 ks plen, jestli je nechci zabalit k tomu... Samozřejmě nic neposlala, stále jsem ji urgovala, kde je balík s plenami a s jakou drzostí odpovídala, že ještě dojde na poštu a zjistí víc a že do konce týdne bude balík u mě... Samozřejmě, že nic nepřišlo, následně si mě zablokovala a to už mi bylo jasné, že se jedná o další svini, která okrádá slušné lidi. Koukám, že je nás tedy víc, co okradla... Nedáme hromadný podnět na orgán činný v trestním řízení?


user picture
admin 3. 05. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Zdeněk Bahner k bankovnímu účtu: 123-9183220217/0100


user picture
Barbora 7. 05. 2024

Jsem na tom uplne stejne. Evidentne je nas vic nez dost a neudelal/a to prvbe, jsem v kontaktu s pani, ktera s ni/m stejny problem resila uz asi pred rokem, tehdy se jen jednalo o jine zbozi. Uz jste nekdo podaval TO? Rada bych se pridala, nechci to nechat jen tak.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.