Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní měla zájem o dětskou vanu se stojanem (Bazos). Psala docela stručně a rychle reagovala na veškerou komunikaci. Napsala ze všechno zařídí sama atd.. - “Uveďte рrosím svou аdresu, telefonní сíslo, jménо a рříjmení, сíslo bаnкovního úсtu a já vám рošlu кurýra Ваlíкovny. Vytvоřím оbjednávкu a zарlаtím ji, poté оbjednávкu рotvrdítе a рlatbа se рřiрíše na váš úсеt. Po рřipsání реněz vás bude kоntaktovat Вalíкovny sроlečnost a роtvrdí vám čas, kdy k vám může кurýr рřijet, роštovné již bude uhrazеno, nеmusíte nic рlаtit”. Pak následně poslala link na Balíkovnu, kde dalšímí krokem bylo přihlášení do internetového bankovnictví. Od začátku jsem měla divný pocit z obchodu. Tak na ten link jsem ji odepsala ze mi to nedává smysl..proč Balikovna chce po me moje bankovní údaje atd a nabídla jsem ji obyc dobírku. Tak samozřejmě žádnou odpověď jsem pak nedostala. V podpisu e-mailu používala Podpis: MUDr. Alžběta Kyněrová Revmatologie Městská nemocnice s poliklinikou Uh. Brod, s.r.o. Partyzánů 2174 688 01 Uherský Brod P.S. Našla jsem tu pí doktorku a opravdu pracuje v nemocnici. Nemyslím si ze by to byla opravdu paní doktorka, ten “někdo” asi podepisuje její jménem..
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.