Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní jménem Ludmila W. si nechala zaplatit za zboží (tlapkovou patrolu)1000kč na účet 5420670003/5500, zboží nezaslala a peníze také nevrátila. Byla mi doporučena od paní psvobodova4@seznam. cz, která prodává zboží na sbazaru. Poté co jsem měla zájem o její zboží zaslala kontakt na kamarádku, s tím že už inzerované zboží na sbazaru nemá, ale že kamarádka [email protected] má to samé zboží na prodej.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 20. 03. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kateřina Steffková k bankovnímu účtu: 5420670003/5500


user picture
Lenka 23. 03. 2024

Podle bazose, má Svobodová kladné hodnocení. Proč by to měla být stejná osoba? I když možný je asi všechno. Lenka


user picture
Petra 23. 03. 2024

Pani Svobodová mě doporučila její kamarádku, která mi nezaslala zboží a ani nevrátila peníze. Dobu tvrdila, že se znají a že dohlédne aby kamarádka peníze vrátila. A pak najednou psala, že se s ní vlastně nezná a že je to známá podvodnice. Tak z toho jednání jsem usoudila, že tu něco nehraje.


user picture
Lenka 25. 03. 2024

To bylo jinak,ptala sem se jí,jak to je a kupovala od ní bundu. Tudiz se spřátelili a měla bydlet ve stejném městě, však bundu poslala přes zásilkovnu,později se ukázalo,že se jedná o Steffkovou, které ji okradla doopravdy před několika měsíci. Ale to,že je to ona se dozvěděla až ve chvíli kdy s ní nechtěla jít na banku, vlakno sem našla náhodou, když jsem hledala její informace skrz koloběžku,zda nejde o podvod a koloběžka dorazila. Poté jsem zjišťovala informace.


user picture
Lenka 25. 03. 2024

Ale nemusí mi říkat pravdu, ale zní to věrohodně


user picture
Petra 26. 03. 2024

Paní Svobodová mě to včera popsala jako Vám. Tak pokud Vám koloběžka dorazila v pořádku, tak je možné že naletěla Steffkové jako já. Těžko říct, Steffková nekomunikuje.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.