Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pozor na podvodníka vystupujícím pod e-mailem [email protected] nebo podobné, s tel.č. 778521574. Oslovil mě na Bazosi na poptávku na fotoaparát, já nabídku bohužel přijal a zaslal mu peníze na účet předem. Nic jsem neobdržel, na výzvu k vrácení peněz nereaguje. Pátráním jsem zjistil, že se jedná o Štefana Girgu z Olomouce a že nejsem jediný podvedený. Podávám trestní oznámení, pokud má někdo podobnou zkušenost, napište. Rozhodně od něj nic "nekupujte"!!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Alex 8. 03. 2021

Taky mě bohužel okradl. Teď je na WhatsApp pod jménem Pista s tel. 702 804 506


user picture
Miroslav 9. 03. 2021

Prosím, nemávnout nad tím rukou, a podat trestní oznámení. Peníze nám to sice nevrátí, ale čím víc jich na něj bude, tím spíš se tím budou zabývat. https://frankbold.org/sites/default/files/vzory/Trestni_oznameni_Komentar.pdf


user picture
Jiří 11. 03. 2021

Taky jsem mu naletěl přidávám se k trestnímu oznámení


user picture
Matěj 15. 03. 2021

Dobrý den, není šance že bych mohl reklamovat platbu?


user picture
Jiří 15. 03. 2021

Reklamovat platbu nelze jediná možnost je podat trestní oznámení.Čím víc nás to udělá tím líp. Škody se mu sčítají to už si ošefujou policajti .Hlavně se nebát a oznámit to


user picture
Matěj 15. 03. 2021

Můžete nám na sebe dát kontakt? Poslali jsme na ten účet platbu a pravděpodobně budeme asi teda taky podvedený. Chtěli bychom koordinovat postup.


user picture
Miroslav 15. 03. 2021

Klidně mi napište na [email protected]


user picture
Jiří 15. 03. 2021

Pro Matěj v podstatě není co koordinovat Každý podvedený si musí podat své trestní oznámení.Něco jako hromadné oznámení neexistuje. Policie si je už dohledá sama podle jména a čísla účtu podvodníka.Je třeba doložit kopii ůčtu kde bude patrný převod peněz na jeho účet stačí vytisknout pak si ofotí komunikaci sms Celé to tam trvá cca 50 min. Chce to se na to nevykašlat čím víc nás bude tím líp Do 10 tisíc je to přestupek nad 10 tisíc trestný čin Ty naše škody se mu sčítají Takže na nic nečekat a jít to hned ohlásit


user picture
Jiří II 16. 03. 2021

Dobrý den, taky mě okradl. Podal jsem trestní oznámení. Rada pro ostatní: Policie si to vyhledá podle čísla účtu, kam jsme poslali peníze. Má tam toho už více, takže to šlo u mě poměrně rychle na služebně a policie byla ráda, že pak má i větší pravomoc a může rychleji proti němu konat. Jak radí ostatní, jít to hned ohlásit.


user picture
Juraj 24. 03. 2021

Ozval se mi na inzerát ohledně PS2, chtěl peníze předem a potom co je dostal se už neozval - mění si tel. čísla a přezdívky. Půbodně mi dal číslo účtu na pana Lukáše Veselého, který mi peníze v zápětí poslal zpět s tím že je to jeho syn a že si spletl čísla účtu. Na whatsappu vystupoval pod přezdívkou Pista.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.