Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Bazoši nabízí PS4 za nízkou cenu, nechá si poslat peníze na účet, který je prý manželčin a pak už se jen vymlouvá na dopravní společnost. Telefon si zablokuje, na maily už pak neodpovídá. Na začátku vypadá opravdu seriózně, i po telefonu. Časem Vám dojde, že jste naletěli. Nahlásím ho policii, pokud někdo zná, nahlaste taky.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Čáp 17. 05. 2021

Stejné číslo účtu, pouze jiný telefon a email . Inzeroval Xbox one s na bazosi.Poslal jsem mu 1600,- předem. Telefon je nedostupný na emaily nereaguje. Email: [email protected] Telefon: 735985788


user picture
Tomáš 19. 05. 2021

Stejné číslo účtu, jiný telefon a email. nabízela mobilní telefon po odeslání 3100 výmluvy a když potom že vrátí platbu tak poslal potvrzení z jiného účtu který vůbec není.


user picture
Tomáš 20. 05. 2021

Na tomto čísle sem tam ještě odpovídá 776548612


user picture
Tomáš Žampa 30. 05. 2021

Máte nějaké informace od policie?


user picture
Jana 6. 06. 2021

Také jsem bohužel zaslala dopředu peníze za mobilní telefon na tento účet. Nemám telefon ani peníze. Nahlášeno na policii

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.