Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Viktorie Bielčík: ponúka platbu cez DPD a objednanie kuriéra, po získani emailu príde závadný mail od nedôveryhodného odosielatela ([email protected], nie DPD) a nabáda kliknúť na link pre "potvrdenie objednávky", ktorý je schovaný za tinyurl.com.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Simona 17. 01. 2023

Přesně tak, jak je to uvedeno, když kliknete na link pro potvrzení, tak naštěstí nefunguje a píše to, že je web nedostupný, nicméně paní nelení a pošle odkaz přes FB, tam už to funguje lépe, dostanete se až na stránku, kde je výběr snad všech bank a kliknutím na svoji banku a zadáním přihlašovacích údajů by Vám měly být připsané peníze za zboží, zdá se, že to také nefunguje, nicméně cílem je nejspíše vylákat přihlašovací údaje do banky


user picture
Jana 2. 02. 2023

Mám stejnou zkušenost s Viktorií Bielčik na fb.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.