Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Platba předem za telefon z sbazaru. Nechtěl uvést tel. číslo, zaplatil jsem převodem a pak přestal komunikovat. Nahlášeno na PČR škoda 4000,-.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Václav 26. 01. 2023

dobry de, dne 24.1. jsem tez zaplatil na ucet 670100-2215246322/6210 za tel. na sbazaru a jiz pan Mrkacek prestal komunikovat. . . telefon zatim nedoducen . . . komunikace pres email [email protected]


user picture
Robert 31. 01. 2023

Václave, omlouvám se Vám, ale toto je můj bankovní účet. Pan Mrkáček mi řekl že si potřebuje jít vybrat peníze a já jsem zrovna měl peníze u sebe tak jsem mu řekl ať mi to pošle a já mu to dám v hotovosti. Jenže to jsem nevěděl že je podvodník.


user picture
Vaclav 31. 01. 2023

Dobry den pane Roberte, tak to me mrzi, ze mate takoveho znameho, ucet je u mBank, ktera bude kontaktovana policii, kde bylo podano oznameni. Pokud je to tak, poskytnete policii tel. c. na p. Mrkacka a oznamte jim, ze jste se stal "bílím koněm", at nejste stihany k zodpovednosti. Nebo mi muzete poslat penize zpet, jiz jsem Vam posilal 1kc ze zpravou a stahnu trestni stihani, dekuji za pomoc.


user picture
Robert 31. 01. 2023

Dnes jsem byl na PČR, bylo mi řečeno že nemám co oznamovat. Proto bych byl rád kdyby jste mi zítra zavolal na číslo, které jsem vám poslal jako odpověď na platbu, aby jsme to vyřešili.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.