Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Jméno Adam Kuchta (facebook profil https://www.facebook.com/profile.php?id=100009353494348) Na facebooku nabízí různé elektronické zboží (pevné disky, NAS a podobně). Při první obchodu poslal jeden pevný disk vadný, bylo domluveno, že mi dá slevu na na další zboží (NAS QNAP). Po poslání peněz neustálé výmluvy, že nestíhá, že nebyl doma, že zapomněl atd. Tři měsíce jsem čekal na vrácení peněz, až po lehkém nátlaku na jeho otce/rodinu se ledy pohnuly a den před tím, než jsem šel na policii, tak mi peníze vrátil. kontakt na otce: kuchta-elektro.cz
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 11. 02. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Adam Kuchta k bankovnímu účtu: 2300594903/2010


user picture
LO 24. 03. 2023

Pridávam sa . Zakúpil som od Adama Kuchtu tovar, zaplatil mu na medzinárodný IBAN účet CZ6320100000002300594903 dohodnutých 125€ a nič. Zatiaľ nič neposlal. nereaguje na maily a nezdvíha telefón. Ak to bude jasný podvod , nahlásim Adama Kuchtu na Policii.


user picture
LM 24. 03. 2023

Zkuste kontaktovat Kuchta elektro. Je to firma jeho otce. https://kuchta-elektro.cz/


user picture
LO 24. 03. 2023

Dík za radu. Určite budem kontaktovať jeho otce. https://kuchta-elektro.cz/ Aké ste dostal od jeho otca informácie o ňom ? Čo je to za človeka ?


user picture
LM 24. 03. 2023

Přímo s ním jsem nemluvil, ale podle paní co to zvedla, tak jsem nebyl první a evidentně ani poslední. Ale pomohlo to k tomu, aby mi vrátil peníze. Sice na poslední chvíli než jsem šel na policii, ale vrátil


user picture
LO 24. 03. 2023

Ak viete adresu na toho Adama Kuchtu poprosím o zverejnenie. V krajnom prípade ho navštívim....


user picture
LO 25. 03. 2023

Na tomto linku Bazoš.cz Kulet4 hodnotil užívateľa Adama Kuchtu: https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?idmail=6134326&idphone=3753342&jmeno=Adam Škoda že som toto hodnotenie prehliadol. Vieme nejak dohľadať taktiež podvedeného Kulert4 ? Možno by sa k nám pridal.


user picture
Caddy 17. 04. 2023

Tohle je zvláštní, já Adama znám už pár let a pracoval s tátou a bráchou v rodinném podniku, o peníze rozhodně nouzi neměl nikdo z nich. Navíc mi právě on přišel z rodiny takový nejhodnější. Já to tu teď našel, protože minulý týden mě prosil na messengeru o nějaké peníze narychlo na benzin, což mi bylo divný, tak jsme hledal, jestli mu někdo neukradl účet a to číslo účtu nevede někam jinam... teď jsem mluvil s jeho bráchou, o ničem divném neví a dělají furt společně, Adam teď telefon nebere, tak uvidíme, když tak dopíšu dodatečně, jestli něco zjistím...


user picture
Caddy 18. 04. 2023

Tak jsem včera s Adamem mluvil a prachy mi poslal...sice sliboval v pátek a bylo to až v pondělí po připomenutí se, navíc říkal někdy odpoledne, že už posílá a poslal je až pozdě večer...ale poslal. Nicméně něco divného tam bude, protože jsem se o tom bavil s expartnerkou a její současný partner z něj tahal půjčené prachy prý asi pět měsíců...takže ostražitost je zřejmě na místě... (ale nechápu to, ti lidi fakt makají a mají se dobře).


user picture
Robin 5. 10. 2023

Dobrý den, je tady někdo, kdo podával trestní oznámení? Chtěl bych se přidat. Pán sice sem tam napíše email, naslibuje a nic. Už mi došla trpělivost. Případně zda někdo máte na něj páku či telefonní číslo, abych mohl zavolat. Děkuji


user picture
Robin 9. 10. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: PPR-46652-3/ČJ-2023-990313 - Břeclav, 5000,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.