Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
David Karpíšek, nabízí zámečnické práce, vybere zálohu na materiál, bohužel nerealizuje nic.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Petra 3. 09. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lucie Oupicová k bankovnímu účtu: 6072702762/5500


user picture
Jan Petrák 2. 10. 2023

David Karpíšek, pozor! Svěřili jsem mu poštovní schránku, na kterou měl udělat plotové pole. Schránku jsem již nikdy neviděli, minimálně odpovídá na zprávy, neomluvil se, schránku nevrátil.


user picture
David Lachout 8. 03. 2024

Dobrý den tak se k vám musím přidat nechal jsem se také napálit od pana Davida Karpíška. Měl nám vyrobit vstupní branku k domu v Řevnicích a marně se ho snažím už od prosince dohnat aby jí dodal. Bohužel jsem mu poslal zálohu 6.000,- kterou nechce vrátit, urgence nepomáhá a tak koukám do bankovnictví jestli je ten účet správně a tam se objeví Lucie Oupicová k bankovnímu účtu: 6072702762/5500 takže super. S panem Karpíškem jsem měl před rokem docela dobrou zkušenost a objednané zábradlí na balkony dodal, tak jsem si myslel že vše klapne. Rozhodl jsem se že pošlu písemnou upomínku a pokud ani toto neklapne obrátím se na soud v Berouně ... už mě to nebaví při stavbě domu jsem nad tím počínáním dělníků několikrát mávnul rukou... ale už ne takto to nejde. Být vámi zkusím totéž není možné takto každého podvádět, když to necháme tak se jim nic nestane a můžou to dělat pořád, zkrátka vše de iure .. musíme to zkusit


user picture
Petra 8. 03. 2024

Dobrý den, už jsme TO podali, hledají se další podvedení, určitě se přidejte, ať mu to neprojde.


user picture
David lachout 8. 03. 2024

Teď jsem to odeslal, pokud by se nás našlo více 3-4 třeba tak to už by mohlo jít nahlásit trestný čin podvodu a můžeme podat trestní oznámení společně d

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.