Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
FB Marketplace, je to takový polo podvod - kupoval jsem kartičky pokemon, komunikace probíhala velmi dobře, fotky poslal, ale domluvili jsme za určitou cenu 35 balíčků a zaslal jen 24 balíčků. Poté blokace. Na poskytnutém telefonu tvrdí, že je Matěj Cejnar, odesílal tvrdil, že je Jakub Cejnar, poslal i OP. Na FB vystupoval jako Jakub Kubiště.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 5. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michal Schweizer k bankovnímu účtu: 2077726028/3030


user picture
Pete 26. 01. 2024

Skutečné jméno podvodníka Je Jakub Cejnar vystupuje pod jinými jmény Matěj Kubišťě tento druh podvodu již na FB marketplace udělal. Nevlastní bankovní účet zennke jeho kamarád. Jakub Cejnar se zdržuje na adrese Pod Kavalírkou 299/6, 150 00 Praha 5 - Košíře, Česko byt číslo 7 není vedeno jméno na zvonku. Pouze být číslo 7.


user picture
Jana J. 23. 02. 2024

Pridavam se k podvedenym. Pan me pod FB Jakub Kubiste okradl o 3.300,- - kupovala jsem od nej pokemon karty. Hned po prijeti penez me na FB zablokoval. Na instagramu pod jmenem Jakub Celnar. Zmenil cislo uctu, tentokrat 266904277/0300 - bohuzel ma banka neukazuje jmeno prijemce. Pristi tyden jdu podat TO, pote zde doplnim.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.