Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Dobrý den, budete prosím někdo podávat trestní oznámení? Zaplatil jsem mu 3900 za Apple Watch… účet Jiří princz.. dostali jste z něj někdo peníze? Chtěl bych se připojit k někomu, na hromadné trestní oznámení
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Karel 6. 12. 2021

Dobrý den, nesedí některé kontakty na podvodníka z https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=695 ?


user picture
Veronika 5. 01. 2022

Také jsem dotyčnému pánovi/paní odeslala částku 2869, ale i když se spojíme, na trestný čin to bohužel nebude, nicméně lepší podat víc lidí zároveň.


user picture
Karel 5. 01. 2022

Když zkusíte vyhledat na facebooku "Jiří princz" nebo č.ú. 104063057/2250 - tak v komentářích je zmiňováno, že se jedná o podvody spojené s osobou Terezy Horkelové z Bruntálu. Pokud je to tak, tak v tomto případě už na polici po celém Česku leží pěkná hromádka dalších oznámení. Takže určitě má cenu podat trestní oznámení na policii nebo státní zastupitelství. Policie si případ podle čísla účtu / čísla telefonu nebo dalších kontaktů spojí s ostatními případy ....


user picture
Veronika 5. 01. 2022

Děkuji za info, do konce týdne vše předám PČR a byť se mnou jednala jako Adam Tess, tak upozorním i na tuto skutečnost.


user picture
Lucie 25. 01. 2022

přidal/a číslo účtu: 123-5741260267/0100, email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.